Eladó ház Zalakaros 180 nm
Eladó ház Zalakaros 180 nm
Eladó ház Zalakaros 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7881731
Feltöltve: 6 hónapja

Zalakaros eladó családi ház 5 szobás: 129,9 millió Ft

129,9 millió Ft
721 667 Ft/m²
180 m²
Alapterület
4521 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 377 003 Ft
Második évtől
514 498 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kivételes adottságokkal rendelkező ingatlant kínálok megvételre, amely minden igényt kielégít és luxust nyújt a szerencsés új tulajdonosának. Ez a napfényes, örökpanorámás családi ház mindent magában foglal, amire valaha is vágyott! A híres Zalakarosi fürdővárosban a gyógyfürdőtől 800 m-re lévő 180 m2 alapterületű lakóingatlan egy kis zsákutcában 4521 m2-es telken helyezkedik el. A birtokra a kényelmes bejutást egy elektromos kapu segíti. Az ingatlan földszintjén egy gépesített konyha lett kialakítva. A teljesen felszerelt konyhában mindent megtalál, beleértve a hűtő-fagyasztó szekrényt, mosogatógépet és magas minőségű konyhabútort. Az étkező tágas és elegáns, ideális hely a családi és baráti összejövetelekhez. A teraszra kilépve csodálatos panoráma tárul elénk, ahol naphosszat csodálhatjuk a zalai dombokat, természet adta csodákat. A fürdőszoba igazi ékköve az otthonnak, sarokkáddal és zuhanyzóval felszerelve, valamint külön WC-vel. Az ingatlanhoz tartozik kamra és tároló helyiség is, így bőségesen van hely a tárolásra és rendszerezésre. A földszinti hálószobából egy kisebb teraszra tudunk kilépni, ahonnét csak 3 lépés a gyümölcsfák sokaságát rejtő kert. Az emeleti nappali közel 20 négyzetméteres területén a napfény szabadon árad be az ablakokon, és páratlan kilátást nyújt a környező tájra. Az ingatlanban 4 hálószoba található, melyek mindenki számára kényelmes és privát helyet biztosítanak. Az emeleten található mosdó helyiségek részben készültek el. Céljuk, hogy a vendégek kényelmét szolgálják. A nagyméretű erkély további luxus nyújt, ahol a leendő tulajdonos családjával együtt élvezheti a gyönyörű kilátást. Az ingatlanhoz tartozik egy wellness Oázis finn szauna, jakuzzival, dézsazuhannyal, ahol a napi fáradalmakat könnyen kipihenhetjük. A birtokon továbbá található egy külön bejáratú apartman és egy kb 12 m2- es tároló is, illetve egy kialakítás alatt álló külső medence, kerti grill. A tető jelenleg már előkészítve van a napelem felhelyezésére. Minden új, és igényesen kialakított! Új víz, villany, szennyvízrendszer, fűtés inverteres klímával , kerámia burkolatok, a vizes helységekben padlófűtés. A ház minőségi alapanyagokból készült, teljesen szigetelt. Ha csendre, nyugalomra, luxusra vágyik, kérem ne habozzon, hívjon nézzük meg együtt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
MMingatlan MMingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 271 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
MMingatlan MMingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 271 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY