Eladó telek Füle 1100 nm
Eladó telek Füle 1100 nm
Eladó telek Füle 1100 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 8004877
Referenciaszám: TK080233
Frissítve: 4 napja

Füle eladó építési telek 1100 m² telekterületű: 5,5 millió Ft

5,5 millió Ft
5 000 Ft/m²
1100 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balaton közelében építési telek eladó1100 négyzetméter nagyságú építési telek eladó Füle településen.A telek besorolása: kivett, beépítetlen terület.A megengedett legnagyobb beépíthetőség 30%, a legkisebb zöldfelület nagysága 40% lehet.A víz és a  villany az ingatlan előtt van, a szennyvíz gyűjtésére  a tartály engedélyezett.A telek mérete: 20m x 55 mA telek utcafrontja a képen látható második villanyoszlop sornál van. A két villanyoszlop sor közé utcát terveznek.Füle települést Fejér Vármegye nyugati részén, Polgárditól 5, a Balatontól 10 km távolságra találjuk. Az első történelmi említése 1009 -ben történik.A Budapest-Balaton kerékpárút igénybevételével kerékpárral 20-25 perc alatt a Balatonakarattyai strandra lehet érni.Több ingatlan megvásárlása esetén befektetőknek is kiváló lehetőség.Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, kérem, hogy vegye fel velem a kapcsolatot!Köszönöm, hogy elolvasta a hírdetésemet.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lócskai István Árpád Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 20 999 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lócskai István Árpád Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 20 999 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY