Eladó ház Zalakaros 165 nm
Eladó ház Zalakaros 165 nm
Eladó ház Zalakaros 165 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7744667
Frissítve: 5 hónapja

Zalakaros eladó családi ház 3+2 fél szobás: 129,9 millió Ft

129,9 millió Ft
787 273 Ft/m²
165 m²
Alapterület
4521 m²
Telek
3+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 377 003 Ft
Második évtől
514 498 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zalakaros üdülőváros idegenforgalmát a termál vizének köszönheti. Népessége mindösszesen 2000 fő Településen Bölcsőde Óvoda Iskola is megtalálható Kerékpárúton megközelíthető a kis balaton , a kányavári sziget és Keszthely is. Itt kínálom megvételre a Fürdőtől mindösszesen 2 km távolságra található az ingatlant. Nincs, mégy egy ilyen! Exkluzív! Luxus! Meseszép környezetben! Mikor az álmok valóra válnak! A ház szinte újraépült, téglafalakból, csak egy pár maradt, teljesen új elosztást, külsőt, belsőt kapott. -beton alap, beton födém, cseréptető -szigetelt ház, műanyag nyílászárokkal -szigetelt tető -Konyhaétkező, fürdőszoba, szoba, közlekedő lent -elől, hátul, oldalt terasz -Nappali, szoba, 2 fél szoba, fürdőszoba (nincs befejezve), gardrób fent -fenti kisszobákban franciaerkély, nagyszobához tartozik egy 14 nm-es erkély -földiszten még egy stúdió apartman, befejezésre vár -mellette egy wellness szoba található, jakuzzival, szaunával, és dézsa zuhanyzóval -alsó szinten, a fürdő, és a közlekedő alatt padlófűtés van. -grillkert kialakítására van lehetőség -napelemrendszerhez, az igény beadva, engedélyre vár, így a ház 0kw költségen fenntartható. A fürdő 900 m távolságra van. Elől, hátul nagy zöld terület, bejutás egy kovácsoltvas elektromos kapun keresztül lehet. Az udvaron, még a sok gyümölcsfa mellett, megtalálható, egy nagy úszómedence, és egy különálló, kis tároló ház. Nem ragozom tovább, nézze meg és szeressen bele!! Teljes befejezés is megbeszélés tárgyát képezi.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
luxus
kocsibeálló
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
panoráma
terasz
melléképület
hőszigetelt
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vas Noémi Vas Noémi Az iroda összes hirdetése
+36 30 730 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vas Noémi Vas Noémi Az iroda összes hirdetése
+36 30 730 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY